Дани Каназирева, водач на листата от „Съюз за Пловдив“

Защо заставам начело на листата за Общински съвет

Поемам личната отговорност да поведа листата с кандидати за общински съветници на „Съюз за Пловдив“. Нито едно добро решение за Пловдив няма как да бъде реализирано, ако не събере мнозинство от съветници.

Много пъти сте ни търсили да внесем

едно или друго предложение в Общинския съвет или с молба да попречим дадено решение да бъде прието. Много пъти сте се обръщали с молба към нас да предложим дадена детска площадка, училище, тротоар или улица да бъдат ремонтирани. Много пъти сте ни търсели да защитим пловдивското здравеопазване при поредното партийно кадруване в Общинския съвет. Много пъти сте искали да спрем поредната продажба на общински терен, попадащ във вашето междублоково пространство, или даден имот да бъде отреден за парк. Много пъти настоявахте и ние внасяхме предложения за намаляване на завишени данъци и такси.

През всичките тези години не сме спирали да работим,

няма седмица без наше предложение,

становище или позиция. Няма случай, в който да сме отказали на който и да е човек от Пловдив да защитим интересите му, да внесем предложение и да предложим решение. Вие най-добре знаете от какво има нужда вашият район, квартал или улица.

Имаме нужда от вашето доверие

Но за да успеем да превърнем вашето искане в решение, то трябва да има подкрепа в Общинския съвет. Затова имаме нужда от вашето доверие, за да бъдем повече съветници от „Съюз за Пловдив“ и да можем да налагаме добрите решения. Без да е необходимо да се молим по партийни централи, а те да ни извиват ръцете и да искат винаги нещо в замяна. Имам пълно доверие на хората до мен. Нека този път оставим гръмките абревиатури на партийни централи в София, защото никой от София няма да дойде и да реши проблемите на Пловдив или на кварталите ни. Ако ние не си изберем хора, които милеят за града, за района ни, никой няма да ни реши проблемите.

Мнозинство на "Съюз за Пловдив"

ще означава възможност да подготвям и внасям предложения в интерес на Пловдив и в услуга на всички вас, пловдивчани. Мнозинство на "Съюз за Пловдив" ще означава и сила да спираме вредните за града ни решения.

Досега групата на

"Съюз за Пловдив" в Общинския съвет винаги е била символ за екипност,

което е рядко срещан политически феномен. Историята показва, че във всички мандати почти всяка една от основните политически групи в Общинския съвет на Пловдив се разпада или разделя. Никой не иска да бъде представляван от разпадащи се групи по интереси. Общинските съветници от „Съюз за Пловдив“ отново ще бъдем гарант не само за политическа, но и за морална алтернатива в най-важния орган на местното управление.

Моят апел към всеки един пловдивчанин

е този път да си изберем можещи, знаещи, подготвени и възпитани хора, които ще уважават и работят за града ни, за да ви покажем, че управлението може да бъде различно.

Съгласен съм за обработка на лични данни на основание чл. 6 "а" от Регламент 2016/679